De heiwerkzaamheden zijn afgerond

De eerste paal en bouwupdate #3

De derde video van Tech Campus De School staat online! Komende maanden houden we jullie via deze beelden op de hoogte van alle ontwikkelingen in en rondom De School.
In deze derde video staan de heiwerkzaamheden centraal. Zo ging op vrijdag 11 juni de eerste paal voor de appartementen de grond in. Ook praat Bob Brugman van Bouwbedrijf Van der Geest ons bij over de werkzaamheden in en rondom De School.

Update bouwwerkzaamheden

Ook tijdens de heiwerkzaamheden hield het zonnetje aan en dat zorgde ervoor dat alle 87 heipalen er binnen 3 dagen inzaten (dat viel mee toch, buren?). Nu de basis in de grond zit kan het opbouwen beginnen. Bob Brugman, projectleider van dit project, vertelt in de video dat het opbouwen nu gaat beginnen. De fundering wordt gelegd en vanuit daar komt het de grond weer uit.

Ook binnen in het gebouw zit men niet stil. Er worden aanpassingen gedaan op basis van de tekeningen, zoals het plaatsen van wanden, het omleggen van elektriciteit en nog veel meer!

En, goed nieuws! De (ver)bouw ligt nog steeds op schema.