Flexwerken met een schoolabonnement

BITS workspace verhuist naar De School

BITS workspace aan de Conservenweg op bedrijventerrein de Lasso in Roelofarendsveen verhuist mee naar Tech Campus De School. BITS workspace biedt flexwerkplekken voor ondernemers en studenten. Daarnaast is het niet alleen een plek om te werken, maar ook om te ontmoeten en te verbinden. Door de verschillende abonnementsvormen is er voor ieder wat wils. Spreekkamers, vergaderruimte, gratis parkeren én lekkere koffie maakt BITS dé flexwerkplek van Kaag en Braassem!

Geen zorgen deze flexwerkplekken blijven bestaan! Weliswaar niet op de Conservenweg, maar op een nieuwe, moderne, levendige locatie. Namelijk Tech Campus De School aan de Schoolbaan 1 in Roelofarendsveen. Deze locatie wordt komend jaar omgetoverd tot een echte campus. Wonen, werken en maatschappelijk doelen komen hier samen. De gymzaal wordt omgebouwd naar woningen. Lokalen worden gebruikt als kantoor en de aula geldt als ontmoetingsplek. Ook de bibliotheek zal zich in het gebouw vestigen. 

De mogelijkheden van werken in De School

De flexwerkplekken bieden mooie mogelijkheden, zowel voor startende ondernemers als ondernemers die al jaren werken aan hun bedrijf, eventueel zelfs met personeel.  De mogelijkheden die De School biedt zijn onder andere super snelle wifi, gratis parkeren, gebruik van de spreekkamers of vergaderruimte, entree tot de gezellige kantine én natuurlijk het sparren met collega-ondernemers. Een levendige omgeving waar veel te zien en te doen is! 

Van BITS naar De School

In principe verandert er niets aan het concept van de flexwerkplekken. Er zijn nog steeds verschillende abonnementen af te nemen en die maandelijks opzegbaar zijn. Alleen de locatie is anders. Anders, en wat ons betreft veel levendiger. Rondom het gebouw is er volop bedrijvigheid. Iedere vrijdag markt en veel reuring voor bewoners en medewerkers van de bedrijven die werken in De School.

Abonnementen

Zoals eerder genoemd veranderd er dus verder weinig aan het concept. Behalve de locatie én de naam. De abonnementen zijn nog steeds divers en voor ieder wat wils. Zo kun je gebruik maken van een flexwerkplek voor één dag in de week, twee dagen in de week of een hele week. Ook kun je als student nog steeds gebruik maken van een plek in De School.

Bekijk hier alle informatie over de verschillende schoolabonnementen.