Van vóór de sloop tot nu

Sloop van de gymzaal en bouwupdate #1

De allereerste video van Tech Campus De School is een feit! Komende maanden houden we jullie via deze beelden op de hoogte van alle ontwikkelingen in en rondom De School.
In deze eerste video zie je wat er afgelopen maanden allemaal al gebeurd is. Ook komende weken wordt er uiteraard niet stil gezeten, dat is te zien in de volgende video!

Voortgang werkzaamheden

Gebr. de Hollander is hard bezig geweest met de sloop van de gymzaal. Nu de gymzaal gesloopt is wordt er gestart met het grondwerk voor de 27 appartementen.

Het systeem voor de klimaatbeheersing en verwarmingsinstallatie wordt vrijwel volledig hergebruikt, omdat deze nog geen vijf jaar oud is. Schouten Installatie heeft deze verhuisd van het oude ketelhok achter de gymzaal naar de eerste verdieping. De mannen van J. de Groot Elektrotechniek & Beveiliging zijn al volop aan het bouwen. Door het hele pand verschijnen kabelgoten en bijna alle tracés zijn al gerealiseerd. Eigenaar Patrick van der Meer denkt met ons mee over de definitieve inrichting, de verlichting en het BREEAM certificaat. Dit alles in een duurzaam en tech jasje! Zo werkt met de Paxton 10 installatie alles wat automatisch kán werken straks ook echt automatisch!

De planning

We lopen op schema! Komende maand wordt er gewerkt aan de ruwbouw van de installaties en het timmerwerk. We controleren de zonwering en de eerste kozijnen worden geplaatst. Ook de staalconstructie wordt inpandig aangepast om ervoor te zorgen dat er boven ons Expert Center straks een mooie koffiecorner kan komen. Eind van dit jaar nemen de bedrijven die gaan werken in De School hun intrek. CoolProfs, Verdel ICT & Media, FlowerWatch, de bibliotheek en BITS workspace staan nú al te trappelen!