Nieuwe beelden van de werkzaamheden

Nieuwe video-update De School

De tweede video van Tech Campus De School staat online! Komende maanden houden we jullie via deze beelden op de hoogte van alle ontwikkelingen in en rondom De School.
In deze tweede video zie je dat de gymzaal definitief verdwenen is en wordt er hard gewerkt in de rest van het gebouw. Ook spreekt Simone met Bas van der Geest van Bouwbedrijf Van der Geest over het verloop van dit gave project.

Werkzaamheden voorjaar

De afgelopen weken werd in Tech Campus De School volop geprofiteerd van het heerlijke voorjaarsweer. Onder de stralende zon werden voorbereidingen getroffen om te kunnen starten met de ontwikkeling van de 27 jongerenwoningen.

Zo was er weinig wind en regen. Wat voor de bouw extra fijn was, aangezien de aula voorlopig nog een open luchttheater is. De voorbereidingen voor het plaatsen van de nieuwe glazen wand zijn in volle gang.

Inpandig is de ruwbouw in een vergevorderd stadium. Er is heiwerk uitgevoerd, er zijn wanden geplaatst en er is veel installatiewerk verricht. Wij denken dat we prima in september kunnen verhuizen, maar er is nog wel heel veel te doen. En, tot slot zoals het in het voorjaar hoort is er een grote schoonmaak gehouden, waardoor het er allemaal al wat fraaier uitziet.