Ook de vloeren en wanden binnen gereed

Fundering is gelegd en bouwupdate #4

De vierde video van Tech Campus De School staat online! Komende maanden houden we jullie via deze beelden op de hoogte van alle ontwikkelingen in en rondom De School.
In deze vierde video staat de fundering voor de appartementen centraal. Zo werd er voor de bouwvak niet alleen buiten beton gestort, maar ook binnen op de vloeren. Ook de muren zijn gestuct en is er een grote slag geslagen in de elektra door J. de Groot. Over alle systemen op het gebied van de techniek spreekt Simone met eigenaar van J. de Groot, Patrick van der Meer. 


 
Update bouwwerkzaamheden

Na het een zonnige bouwvak was het op 15 augustus weer tijd om aan de slag te gaan! Ruim voor de bouwvak is begonnen met heien en vervolgens is de fundering verder opgebouwd. Net voor de vakantie is het beton gestort, waardoor de bouw nu écht omhoog komt. Ook binnen in De School is er veel veranderd. Alle vloeren zijn vervangen en muren zijn glad, waardoor sommige lokalen al klaar zijn om ingericht te worden!

Van het begin af aan is ook J. de Groot werkzaam in De School. Zij zorgen ervoor dat alle elektra werkt. Er zijn dus kabels verlegd, aangemaakt en nog veel meer! In de bouwvak is er met man en macht doorgewerkt om een grote slag te slaan en alle buizen te implementeren in De School. De verschillende systemen zoals Paxton, Priva en DALI zijn ingebouwd en in principe klaar om geprogrammeerd te worden. Dat duurt natuurlijk nog even, want er moet nog veel gebeuren. Patrick van der Meer vertelt ons meer over de systemen in de bovenstaande video.

En, goed nieuws! We liggen nog steeds op schema van het bouwplan.