Ook de vloeren en wanden binnen gereed

Glazenwand aula geplaatst en bouwupdate #5

De vijfde video van Tech Campus De School staat online! Komende maanden houden we jullie via deze beelden op de hoogte van alle ontwikkelingen in en rondom De School.

 

Update bouwwerkzaamheden

In deze vijfde video geven we je weer een update van de werkzaamheden in en rondom De School. Zo is de inschrijving gestart van de appartementen (inschrijven kan tot 30 september) en gaat ook de bouw daarvan gestaag door. Ook binnen wordt er hard gewerkt. De glazenwand in de aula is geplaatst en in de verschillende ruimtes gaan steeds meer lijken op de beelden van de architect. Ook zijn de gemaakte tekeningen steeds meer zichtbaar.  Over alle systemen op het gebied van de klimaatregulering in het gebouw spreekt Simone met eigenaar van Schouten Installatiebedrijf, Robert Schouten. 

En, goed nieuws! We liggen nog steeds op schema van het bouwplan.