Officieel moment met wethouder van der Meer

Sleuteloverdracht op 21 februari

Eindelijk is het zover! Maandag 21 februari wordt een bijzondere dag. Dan vindt de sleuteloverdracht plaats door wethouder Inge van der Meer. Een bijzonder moment dat we uiteraard klein vieren met een glaasje champagne na afloop. 

Dit bijzondere moment betekent ook dat de tijdelijke bewoners van het gebouw vanaf dit moment helaas hun woning moeten verlaten. Wij bedanken hen voor het bewaren van de energie in het pand en wellicht vinden zij in de toekomst een plekje in één van de appartementen in De School.

Op 21 februari 2022 zal de gemeente Kaag en Braassem verschillende voorbereidingen treffen voor de overdracht van het pand. En, tekenen wij de nodige papieren bij de notaris. Rond 17:00 uur sluiten we de dag af met de officiële sleuteloverdracht. Heidi en Barry Verdel zullen dan symbolisch de sleutels van het pand in ontvangst nemen van de wethouder. Afsluitend drinken wij natuurlijk een glaasje champagne in klein gezelschap om dit te vieren.

Startsein voor de bouw

Met potlood staat vrijdag 11 maart in de agenda om in de loop van de middag een officieel startsein te geven aan de bouw. Natuurlijk zullen wij omwonenden, belangstellenden en iedereen die het afgelopen jaar betrokken is geweest uitnodigen voor dit moment. Dat betekent overigens niet dat er tot 11 maart niets gebeurt. Zo gaan onze aannemer en onderaannemers direct aan de slag op 22 februari. Zij beginnen dan met het veiligstellen van de installaties, het plaatsen van de hekken en het ophangen van cameratoezicht rondom het pand.  

Zo min mogelijk overlast

Woon je in de buurt? Houd er dan rekening mee dat wij het pand zullen omhekken. Misschien betekent dit dat je korte tijd een parkeerplaats mist. Maar, dat is voor een goed doel, aangezien er snel meer voor terugkomen. Aannemer Van der Geest is lokaal bekend en zij zullen er alles aan doen om zo min mogelijk overlast te geven voor de buurt. Mocht je toch overlast ervaren bel dan met Bob Brugman van Van der Geest bouw of met Barry Verdel.

Personeelsactiviteit Verdel ICT & Media

Zaterdag 26 februari organiseert Verdel ICT & Media een personeelsactiviteit in het gebouw. Grote kans dat er die avond licht brandt, maar dit klopt dus!

Meer informatie

Zijn nog niet al je vragen beantwoord? Of heb je andere op- of aanmerkingen over het project? Mailen mag altijd! Ook kun je bellen met Barry Verdel. Ook door het volgen van onze social media blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom De School.

Staat vrijdagmiddag 11 maart al in de agenda?