Wegafsluiting Europaweg

Uitbreiding bouwplaats na bouwvak

Na de zomervakantie zal de aannemer de bouwplaats voor een deel op de weg maken aan de noordzijde van het gebouw. Deze ruimte is nodig tijdens de verdere ontwikkeling van de appartementen. Dat betekent een stukje wegafsluiting van de Europaweg en een kleine omleiding.

In overleg met de gemeente

Op de tekening hieronder is te zien waar de uitbreiding wordt gerealiseerd. 

Uiteraard is deze afsluiting netjes overlegd met de gemeente Kaag en Braassem en zal deze niet langer duren dan nodig. Na de bouwvak wordt het wegvak afgesloten en in het voorjaar van 2023 zal het wegvak weer geopend worden.

De benodigde omleiding die wordt ingesteld staat hieronder aangegeven. Een deel van de Europaweg wordt vermeden en omgeleid via de Dijkstraat. 

Excuses voor de overlast. Het is allemaal voor een goed doel! Bij deze beloven wij in ieder geval dat het allemaal heel erg mooi wordt!