Wil je wonen in De School?

Schrijf je nu in voor een woning

De inschrijving voor de 27 (sociale huur) appartementen is gestart! Je kunt je inschrijven voor één van de 12 tweekamerappartementen van ongeveer 59m2 groot. Of voor één van de 14 studio’s van ongeveer 48m2 groot. Daarnaast worden alle woningen verhuurt onder de huurtoeslaggrens, dus als je in aanmerken komt kun je deze zelf aanvragen. 
Wil jij wonen in De School? Dan kun je inschrijven tot 30 september. De maand oktober wordt gebruikt om alle inschrijvingen te bekijken en te beoordelen. 

Informatie wonen in De School

Als bewoner van De School kun je gebruik maken van alle faciliteiten die je in Tech Campus De School straks vindt. Zo kun je straks gebruik maken van de verschillende leuke plekken in het gebouw. Heb jij al gekeken welke woning jouw voorkeur heeft? Op deze pagina vind je een overzicht van de woningen en álle verdere informatie wat betreft wonen in De School.

Voldoe jij aan de voorwaarden?

Ook zijn er een aantal voorwaarden waar rekening mee gehouden moet worden bij sociale huur. Zoals leeftijd, inkomen én het puntensysteem. Hoe ‘lokaler’ je bent, hoe hoger je op de lijst komt te staan. Ook de volgorde van inschrijving is van belang, dus wees er snel bij! Bekijk de voorwaarden én het puntensysteem op deze pagina. 

Bekijk de bouwupdates

Nieuwsgierig naar de voortgang van alle werkzaamheden in en rondom De School? Bekijk dan onze bouwupdates!